Anbefalinger

FORSIKRING & PENSION

“En ny strategi implementerer ikke sig selv. Forsikring & Pension har netop fået en ny strategi, som alle vores medarbejderne skal kende og have et godt ejerskab til. Derfor indgik vi et samarbejde med Firmafilmteambuilding hvilket vi har været glade for gennem hele processen.

Vi havde et heldagsarrangement med samtlige medarbejdere, hvor vi producerede en række medarbejderfilm om vores strategi. Dette har givet en stor gejst omkring strategien, og alle kender nu indholdet af den. Mads og hans folk var ganske enkelt helt fantastiske. Alt klappede ned til sidste detalje, både før, under og efter arrangementet. Mads er meget professionel og kan sin metier. Jeg kan derfor kun anbefale at bruge Mads, hvis man vil arbejde med strategiarbejde på en ny og anderledes måde. Og så er det også rigtigt sjovt, giver team spirit og er en god oplevelse for alle”

− Johnny Nielsen, Sekretariatschef

 

VÆKSTHUSENE

 

“Himmelstrup Event leverede en fabelagtig helhedsløsning til vores fællesseminar. Vi var novicer udi reklamefilm, men vi blev klædt fint på til opgaven og var godt underholdt, da vi om aftenen så resultatet. Mads Himmelstrup sørgede personligt for en gedigen og professionel afvikling. Jeg kan på det varmeste anbefale Himmelstrup Event – der er man i trygge hænder”

− Marlene Haugaard, direktør, Væksthus Hovedstadsregionen

 

DANSKE REGIONER

 

“En stor tak og ros til Mads og hans gode folk fra Himmelstrup Event. Vi havde en fantastisk sjov og lærerig dag med videoteambuilding. Jeg kan varmt anbefale konceptet til alle, som går med tanker om, at arbejde med fx lancering af værdier eller andet på en mere nærværende måde end at udgive en pjece. Vi har fået de bedste film med hjem – som alle medarbejdere med stort engagement har været med til at lave – og smiler stadig over processen og resultatet. Samarbejdet med Mads har også været storartet. Mads er altid et skridt foran og jeg har følt mig tryg hele vejen fra ide til professionel udførsel”

− Rikke Hjørringgard, HR Direktør

 

A.P. MØLLER MÆRSK

 

“Filmteambuildingen med indledende kommunikationsworkshop var en succes. Vi havde alle sammen en fantastisk dag med mange grin. Alt var professionelt organiseret, både planlægning og selve dagen. Vi kan varmt anbefale Mads Himmelstrup og hans team! Vi har grinet lige siden og udelukkende fået kæmpe ”thumbs up” fra vores kolleger – mange af dem har skrevet/sagt, at det er deres livs bedste teambuilding! Det var en fantastisk dag, super godt tilrettelagt, fulgt på vej med gode grin hele vejen igennem – et kæmpe boost for at blive bedre sammentømret i afdelingen! Konceptet filmteambuilding er i sig selv jo bare fantastisk sjovt, og så nemt at gå til med Jeres styring! – sikke en udfordring! Og sikke en grand finale om aftenen!!! Jeg har lige set Behind the Scenes filmen og grinede igen konstant – vi glæder os til at vise den til resten af afdelingen på fredag i vores store lounge på en stor skærm – det bli’r en god kick off the fredagen!!! Tusind tak for nu, håber vi kan samarbejde igen!”

− Katarina Johannessen, Head of Group VAT and Indirect Taxes, A.P. Moller – Maersk A/S

 

FOLKETINGETS OMBUDSMAND

 

“Alle personalearrangementer burde have en Mads Himmelstrup! Her hos Folketingets Ombudsmand havde vi efter 1½ års organisationsomlægninger god brug for at finde latteren frem. Og jeg skal love for, at Mads fik energiniveauet løftet hos os med sin fantastiske filmteambuilding. Sjældent har vi grinet så meget, konkurreret så meget og jublet så meget, som da Mads og hans utrolige medhjælpere formåede at få os til at lave reklamefilm over arbejdspladsen. Man kan vanskeligt finde en verden, der ligger længere fra vores, og alligevel fik han os sikkert i havn med en række enestående film! Mads formår på forførende vis at forene det seriøse arbejde med begejstring og glæde, og mister på intet tidspunkt taget i sit publikum. Udover at stille op med et top professionelt mandskab er Mads’ personlige engagement både under planlægningen og afviklingen noget helt ud over det sædvanlige. Jeg vil derfor varmt kunne anbefale ham.”

− Lisbeth Kongshaug, Folketingets Ombudsmand

 

VELFAC A/S

 

“VELFAC har i forbindelse med vores årlige Company Day valgt at lave filmteambuilding som en kreativ måde at arbejde med virksomhedens brandparametre på. Allerede i begyndelsen af vores samarbejde fornemmede jeg en professionel tilgang og forståelse for, at vi sammen skulle lave den bedste dag for vores medarbejdere. Mads og jeg har løbende været i kontakt og det har været et meget smidigt og konstruktivt forløb. Det har altid været nemt at komme i kontakt med Mads. Mads udviste forståelse for, at vi skulle skabe nogle rammer for dagen, som sikrede forståelse og kommunikation af vores brandparametre, og samtidig har Mads holdt os fast på, at der skulle være plads til kreativitet og muligheder for at forfølge den gode idé. Det har til fulde levet op til vores forventninger, og de leverede en professionel indsats fra morgen til aften. Selve dagen forløb gnidningsfrit og var en stor succes. Medarbejderne oplevede Film Teambuilding som en ny måde at arbejde sammen på, og som en sjov måde at styrke sammenholdet mellem kollegaer på.”

− Christina Graversen, Management assistent VELFAC

 

LUNDBECK – BIOMETRIC DIVISION

 

“Very fun activity, the best team buildiing exercise I ever tried”
“This was without competition the best teambuilding activity we have had, and I liked that it didn’t punish people that were old, clumsy or unfit”
“The best so far ever, have never heard so many positive people talking about a common task”
“The best teambuilding event I’ve ever attended to! Great idea, and so much fun during the day,and also in the evening when seeing the commercials.”

− Forkellige deltagere fra Lundbeck event

 

SIEMENS

 

“Siemens Industry Software A/S kan give vores varmeste anbefaling af Filmteambuilding. Vi var meget tilfredse med film-arrangementet, der var både sjovt og udfordrende. Der var rum til at alle medarbejdere kunne byde ind med hver deres rolle, og det var en stor succes. HimmelstrupEvent var gennem hele forløbet yderst professionelle og imødekommende samt fleksible i forhold til at tilpasse arrangementet til lige netop vores behov.”

− Helle Jensen, Siemens

 

STATENS ADMINISTRATION

 

“Statens Administration afholder hvert år en personale dag for alle medarbejdere. Dagen har til formål at skabe engagement i organisationen, styrke relationerne i det enkelte team og på tværs af styrelsen. Det sker ved en kombination af faglige og sociale aktiviteter. I år havde vi bedt Mads Himmelstrup & co. Om at hjælpe os med at lave film. Hvert team blev udstyret med et videokamera og skulle derefter lave en reklamefilm på max. 1 minut, som fortalte, hvad Statens Administration er for en størrelse. Inden vi gik i gang, gav Mads Himmelstrup og co. en kort og god indføring i, hvordan man laver et storyboard og hvilke roller, der er i et film crew fx producer, filmmand, manuskriptforfatter osv. Og så gik alle i gang – nogle mere entusiastiske end andre. Mads Himmelstrup & co. var rigtig gode til at hjælpe alle i gang, og til at sætte mod i dem, der var lidt betænkelige ved opgaven. Alle team uden undtagelse fik lavet nogle imponerende gode film. Om aftenen havde Mads Himmelstrup & co lavet et stort og festligt award show, hvor alle film blev vist under jubel og klapsalver. Vi oplevede Mads Himmelstrup & co. som professionelle og inspirerende samarbejdspartnere, og arrangementet fik efterfølgende rigtig gode evalueringer.”

− Annette Phillipsen, Sekretariats chef, Statens Administration

 

JANSSON

 

“Filmteambuilding viste sig at være et overaskende effektivt redskab i forbindelse med vores årlige Jansson Camp. Jansson Camp er en træningslejr for vores medarbejdere hvor vi ønsker at dygtiggøre, inspirere og motivere vores medarbejdere. Filmteambuilding er en udfordrende, spændende, involverende og ikke mindst sjov proces – hvor vi fik set helt nye sider af vores medarbejdere. Medarbejderne blev udfordret og var faktisk temmelig overrasket over hvad de egentlig var i stand til. Award showet om aftenen var prikken over et sortslået i. HimmelstrupEvent afviklede filmteambuildingen til topkarakterer. Vi fik så absolut indfriet vores forventninger og står ydermere tilbage med 7 fantastisk gode reklamefilm om Jansson.”

− Jesper Getterman, Direktør Jansson.

 

KINETICO WATER SYSTEMS

 

“”It takes a lot to motivate a group of people who have different ideas about what training events should be and some may be reluctant to take part. The activity chosen was brilliant – something really fun, engaging and that everyone could be part of and see results at the end. Training should not be sat in front of power point and this event involved everyone, injecting an element of fun, competitiveness and camaraderie too. Being fairly new to the company, I got to meet and chat to colleagues I would never have normally worked with, so was a great exercise in building peer relationships and bonding too. Thank you! And I cannot wait to see what the other markets produced”

“I must admit I was nervous about the day to start with, as I just did not know what we were going to do, the guys put us at ease the moment it started and when it was announced we were going to make a commercial it was not so bad. I thought we all embraced the day with lots of laughter and smiling faces, I thoroughly enjoyed it and it was great to see the guys dressed up as women!! I have not seen the results yet and cannot wait as the feedback has been fantastic. All in all a great day”

“I was pleasantly surprised with the team building yesterday. My initial daunting feelings were very quickly squashed once the task was revealed. Being a relatively new employee it was a really good opportunity for me to get to know the other members of my team and vice versa. The afternoon was very fun, but also a real challenge taking me totally out of my comfort zone. It was a really good way to make you think about and interpret the Kinetico Statement”

“I can honestly say the teambuilding day was fantastic, making commercials was such as great idea to get everyone involved and working together, I was slightly apprehensive beforehand but it turned out to be such an enjoyable event helped along by Mads and Anders. Thank you so much for organising this and I look forward to the next one.”

− Forskellige deltagere fra 2 internationale forløb i Paris og Southampton, Kinetico

 

TELENOR A/S

 

“Jeg vil på Telenor Network’s vegne give dig og dit hold den allerbedste anbefaling. D. 27. februar 2014 havde vi et arrangement i Telenor Network, der skulle fejre sammenlægningen af netværkene Telenor og Telia imellem. Dialogen har fra starten været håndteret professionelt og med et smil. Projektet er blevet tilpasset vores ønsker og der er ikke gået på kompromis, hvad angår kvaliteten. Der har været indledende møder, for at sikre, at vi var i sync, hvilket gør, at det er trygt at have jer som arrangør. Dagen, hvor arrangementet skulle afholdes, forløb som det skulle, til punkt og prikke. Alle sejl var sat til og I mødte op med et professionelt hold, der skulle sikre et godt forløb. Det var ikke på forhånd meldt ud, hvad denne dag skulle bestå af, så nogle var skeptiske i starten, men der gik ikke længe, før folk blev revet med. Alle så frem til awardshowet og der blev grinet og klappet. Efter arrangementet har de vindende hold lavet opslag med oscar award, samt hvilken kategori de havde vundet og flere haft fat i mig for at høre, hvornår vi fik filmene – noget alle så frem til at gense. I stod også for at arrangere en gæsteoptræden, hvor Peter Mygind var hovedpersonen. Der var en kort deadline for at få denne del på plads, men det lykkedes også. Som en overraskelse modtog vi en planche med billeder fra dagen – det er et minde, der nu hænger, hvor alle kommer forbi – 1000 tak. Med disse ord vil vi sige jer tak for en god dag og som vi i Telenor siger om vores netværk, vil vi ligeledes sige om events hos HimmelstrupEvent: Det skal opleves!”

− − Heidi Blaabjerg Feder, Senior Koordinator, TELENOR

 

APOTEKERNES amba

 

“Vi havde Firmfilma Teambuilding ude for at lave teambuilding med os som optakt til vores julefrokost. Det var en stor, stor succes: Vi skulle lave 3 små reklamefilm og det var sjovt, udfordrende og med masser af indbygget samarbejde. Anders, Simon og Mathias var til stor hjælp: næsten alt var muligt, og alle 3 hold fik lavet deres film lige som de ønskede – og vi var meget imponerede over det færdige resultat. Firmafilm Teambuilding tog sig også af næste skridt – nemlig Oscar Award showet. De valgte vinderne af de forskellige kategorier, hvilket var rigtig dejligt, så personalet ikke selv skulle stemme – og selve prisoverrækkelsen var også supersjov og det var bare så hyggeligt at se filmene sammen som den perfekte afslutning på arrangementet. Jeg giver www.firmafilmteambuilding.dk min bedste anbefaling! Arrangementet var en bragende succes, som alle deltagerne har talt om, hver gang jeg har set dem siden!”

− Bettina Steen Brix Apotekernes Amba

 

AARHUS SOCIALRÅDGIVERFORENING

 

“Som I ved, var jeg noget nervøs for hvordan det ville blive modtaget, men alle mine bekymringer blev bragt til skamme og alle deltagerne kastede sig over opgaven med krum hals og virkede til at have en fest med at lave deres reklamefilm. Marc, du klarede opgaven som facilitator glimrende, med en skøn underspillet humor, som bare medvirkede til at sætte den helt rigtige stemning, samtidig med at jeres setup i forhold til instruktionsoplægget med reklamer og den fremragende film af den meget velopdragne firmahund, også sætter en helt perfekt ramme. Det var som eksempel interessant at 2 af hovedrollerne, blev taget af helt nye tillidsrepræsentanter, som på denne måde hurtigt har fundet en tryghed i gruppen og har fået en helt anden rolle ind i klubben. Der var en af de nyere tillidsrepræsentanter, der for eksempel sagde, at dagen for hende havde betydet, at hun ikke ville være så bekymret for, hvor hun skulle sætte sig, når hun kom til vores møder. Jeg er heller ikke spor i tvivl om, at det at vi startede seminaret på denne måde, betød at hele resten af seminaret blev afviklet i en positiv, energifyldt og entusiatisk stemning. Jeg vil blot konkludere, at I har et genialt koncept, som jeg er blevet 100% overbevist omkring værdien af og jeg er super glad for, at jeg lod mig overbevise og stole på jeres forsikringer om, at vi nok skulle få en god dag.”

− Stine Willumsen, Aarhus Socialrådgiverforening