Entertainment

ENTERTAINMENT

Vi har arrangeret bl.a. disse kunstnere til større firmafester:

– Stine Bramsen
– Peter AG
– Poul Krebs
– Outlandish
– Ida Corr
– Shubidua.
– På Slaget 12
– Sweethearts
– The Antonelli Orchestra
– Frank Hvam
– Jan Gintberg
– Andreas Bo
– Peter Mygind
– Mick Øgendahl
– Rune Klan
– Lars Hjortshøj
– Lasse Rimmer

og mange flere…

Entertainment banner

 

MUSIK & UNDERHOLDNING TIL FIRMAFESTER.

Underholdning og musikken til en fest afgør ofte, om festen bliver en succes – eller det modsatte.

HimmelstrupEvent arrangerer komplette underholdningsløsninger til firmafester, hvor vi står for alt og har ansvaret for, at alt forløber efter planen. Vi går meget op i at finde det rette indhold af musik og underholdning, som matcher kunden og den enkelte fest. Der er nemlig ikke 2 firmafester, som er ens.

Vi har fingeren på pulsen med alt underholdning og musik i landet, og kan arrangere alt fra de kendte komikere fra tv og kendte bands fra festivallerne til ukendte men professionelle skuespillere og dygtige erfarne kopibands, som ikke koster spidsen af en jetjager, men som giver kæmpe valuta.

Vi er meget optaget af selv at udvikle ny underholdning. Vores koncept Firmaet På Klingen er en stor succes. En professionel skuespiller besøger firmaet før festen, og spiller en rolle f.eks sikkerheds konsulent. Målet er at samle information om firmaet og dets ansatte. Til selve festen optræder skuespilleren med et særligt show skrevet til firmaet, og som handler om firmaet, ud fra de oplevelser og historier skuespilleren fik ved sit besøg. (Firmaet På Klingen er inspireret af “Gintberg På Kanten”).

HimmelstrupEvent har arrangeret entertainment løsninger til store firmafester for bl.a. Home, Cowi, EnergiMidt, Sportigan, OBH Gruppen, ATEA, Verdo, Siemens, Trefor, m.f., men også et væld af mindre og mellemstore virksomheder har gennem tiden fået hjælp af os.