Entertainment

MUSIK OG UNDERHOLDNING TIL FESTEN afgør ofte, om en fest bliver en succes – eller det modsatte.

HimmelstrupEvent arrangerer komplette underholdningsløsninger til firmafester, hvor vi står for alt og har ansvaret for, at alt forløber efter planen.

Det er vigtigt for os at finde det rette indhold af musik og underholdning, som matcher kunden og gæsterne til den enkelte fest. Der er nemlig ikke 2 fester og 2 firmaer, som er ens.

Vi har fingeren på pulsen med underholdning og musik i landet og kan arrangere alt fra de kendte komikere fra tv og kendte bands fra festivallerne til ukendte men professionelle skuespillere og dygtige erfarne kopibands.

Vi bruger megen tid på at opfinde og udvikle anderledes skræddersyede underholdnings indslag, som matcher festens tema. F.eks er vores undercover underholdning ( inspireret af “Gintberg på kanten” med professionelle skuespillere, som besøger og undersøger firmaet om dagen og laver situationsbestemt underholdning under festen en stor succes.

HimmelstrupEvent har arrangeret komplette og spændende entertainment løsninger til store firmafester (+ 500 gæster) for bl.a. Home, Cowi, EnergiMidt, Sportigan, ATEA, Verdo, Siemens, Trefor, m.f., men også et væld af mindre og mellemstore virksomheder har gennem tiden fået hjælp af os.

 

Alle underholdnings indslag i landet – både de kendte og mindre kendte
Unik og skræddersyet underholdning – specielt til temaet og lejligheden
Unik musik til receptioner, middage m.m.
Alle bands i landet – både de kendte og dygtige kopibands
DJ’s – både de kendte og mainstream DJ’s
Professionelle lyd og lysløsninger, hvor intet er overladt til tilfældigheder
Større komplette pakker hvor vi tager hånd om alt

 

 

 

 

Samarbejdet med Himmelstrup & Co ApS i forbindelse med vores event “Must Win Battels Copenhagen 2011″ har været eksemplarisk og levede til fulde op til vores forventinger og krav.

Mogens Them Nielsen
Director People & Organisation Pon Power Scandinavia

 

Vi vil fra SPORTIGAN udsende den allerstørste tak for jeres Himmelstrup & Co afvikling af vor jubilæumsfest. Det har været helt uovertruffent professionelt at samarbejde med jer – havde alle vore samarbejdspartner blot tilnærmelsesvis haft samme drive – så var vi mange bekymringer kvit i vor professionelle dagligdag.

Knud Erik Andersen
Direktør Sportigan Kædekontor

 

 

Det ser godt nok spændende ud!