JULEFROKOSTER

SKAL JULEFESTEN VÆRE ÅRETS FIRMA FEST?

– men I har simpelthen ikke tid til selv at planlægge og udføre den?

Så kan I trygt overlade det til HimmelstrupEvent at arrangere hele jeres samlede julefrokost!

Vi tilbyder at arrangere jeres komplette julefrokost med alt hvad der hører til.

Om I er 100 eller 900 medarbejdere har ingen betydning, da vi kender til det at sætte en god fest sammen og ved hvad der skal til for at give gæsterne en stor oplevelse.

Derfor behøver I som firma ikke bruge tid og kræfter på det, men kan trygt overlade os ansvaret for planlægningen og udførelsen af julefesten.

Vi kan enten holde festen i jeres egne lokaler, hvor vi dekorerer og arrangerer alt – eller I kan komme ud af huset på en spændende lokation vi har fundet til jer – hvor vi også arrangerer alt.

Vi tager af af alt fra start til slut og sørger for at alle jeres forventninger bliver indfriet og at der ikke mangler noget.

Selv de mindre, men stadig vigtige detaljer som invitationer, bordkort, menukort og isterninger tager vi os kærligt af, for vi mener at succes ligger i detaljen.
Den gode julemad og drikke er et must og helt rette underholdning og musik sørger for at festen bliver husket i lang tid efter.

Design og tryk af invitationer
Holde festen hos jer selv eller vi finder spændende festlokale
Dekoration af festlokale evt. i tema f.eks. Kitch Jul, After Ski Camping Jul m.m.
Alt personale -> tjenere, bartendere
Lækker mad – > 3 retters menu eller buffet.
Drikkevarer -> Vin, øl & vand
Bar område med drinks og cocktail
Underholdning med kendte kunstnere
Musik til dans med DJ eller live band
Overnatning
Oprydning

Samarbejdet med Himmelstrup & Co ApS i forbindelse med vores event “Must Win Battels Copenhagen 2011″ har været eksemplarisk og levede til fulde op til vores forventinger og krav.

Mogens Them Nielsen
Director People & Organisation Pon Power Scandinavia

 

Vi vil fra SPORTIGAN udsende den allerstørste tak for jeres Himmelstrup & Co afvikling af vor jubilæumsfest. Det har været helt uovertruffent professionelt at samarbejde med jer – havde alle vore samarbejdspartner blot tilnærmelsesvis haft samme drive – så var vi mange bekymringer kvit i vor professionelle dagligdag.

Knud Erik Andersen
Direktør Sportigan Kædekontor