Kick off / Reception

ET KICK OFF EVENT ER EN MEGET VIGTIG BEGIVENHED FOR EN VIRKSOMHED, da det er her en nyt skal præsenteres og implementeres.

Derfor tager vi i HimmelstrupEvent kick off events meget alvorligt og er meget opmærksomme på hvilken værdi og effekt eventet skal have.

Vi kan arrangere hele kick off’et, finde en passende lokation, afvikle alt og sikre at jeres budskab hænger sammen med kick offet.

Vi kan også stå for blot dele af kick off’et – f.eks. teambuilding, AV produktion, foredragsholdsholdere, konferenciers, underholdning, visuel identitet og meget mere.

Vores design afdeling kan udfærdige og  skabe visuel identitet med spændende dekoration og grafisk materiale, som understøtter strategien / temaet for kick off’et –  alt sammen i rød tråd med virksomhedens identitet og budskabet for dagen.

HimmelstrupEvent har arrangeret større kick off events for ATEA, PON POWER, ENVISION, SPORTIGAN, SAMSON AGRO m.f.

Invitationer og strategisk materiale design
Teambuilding
Finde egnede lokaler eller holde det hos jer selv
AV udstyr til præsentationer
Foredragsholdere
Dekoration af lokaler
Alt Personale – tjenere/bartendere
Lækker mad & drikke
Special designet bar område
Musik og underholdning under festen
Video dokumentation og foto fra kick off’et
Overnatning

 

 

 

 

Samarbejdet med Himmelstrup & Co ApS i forbindelse med vores event “Must Win Battels Copenhagen 2011″ har været eksemplarisk og levede til fulde op til vores forventinger og krav.

Mogens Them Nielsen
Director People & Organisation Pon Power Scandinavia

 

Vi vil fra SPORTIGAN udsende den allerstørste tak for jeres Himmelstrup & Co afvikling af vor jubilæumsfest. Det har været helt uovertruffent professionelt at samarbejde med jer – havde alle vore samarbejdspartner blot tilnærmelsesvis haft samme drive – så var vi mange bekymringer kvit i vor professionelle dagligdag.

Knud Erik Andersen
Direktør Sportigan Kædekontor

 

Det ser godt nok spændende ud!