Teambuilding

TEAMBUILDING – IKKE SOM ALTID.

HimmelstrupEvent udvikler vores egne teambuilding koncepter, som er anderledes, moderne, sjove, udfordrende – og som de færreste virksomheder har oplevet.

Vi arbejder særligt med teambuilding og relationsbuilding inden for film, musik og teaterverdenen.

Vores egne teambuilding koncepter :

FILMTEAMBUILDING – firmaets medarbejdere skal selv producere små reklamefilm om deres firma.

FIRMASANGEN – firmaets medarbejdere skal selv skrive og synge deres helt egen firmasang.

KROPSSPROG & KOMMUNIKATION – en spændende og sjov workshop om effekten af god kommunikation ledet af professionelle skuespillere.

COMPANY CHALLENGE – skræddersyet og intenst aktivitetskonkurrence, hvor medarbejdere i mindre teams kæmper mod hinanden.

HimmelstrupEvent går hele vejen for at skabe spændende teambuilding, der giver værdi og passer til medarbejdernes forventninger.

HimmelstrupEvent planlægger, koordinerer og afvikler hele den samlede teambuilding – fra idé udvikling og planlægning til gennemførsel.

Vi er tovholdere på hele forløbet.

Vi bruger kun professionelle og kompetente instruktører – ja generelt de nogle af dygtigste indenfor deres respektive brancher – Vi er hvad vi sender ud!

Samarbejdet med Himmelstrup & Co ApS i forbindelse med vores event “Must Win Battels Copenhagen 2011″ har været eksemplarisk og levede til fulde op til vores forventinger og krav.

Mogens Them Nielsen
Director People & Organisation Pon Power Scandinavia

 

Vi vil fra SPORTIGAN udsende den allerstørste tak for jeres Himmelstrup & Co afvikling af vor jubilæumsfest. Det har været helt uovertruffent professionelt at samarbejde med jer – havde alle vore samarbejdspartner blot tilnærmelsesvis haft samme drive – så var vi mange bekymringer kvit i vor professionelle dagligdag.

Knud Erik Andersen
Direktør Sportigan Kædekontor